blond to go

Weer die eeuwige boterham met gebakken pastei. Of dat liefdeloze broodje gezond. ‘Dat moet anders!’, vonden Marianne en Dionne, de 2 blondjes van blond to go. En wat doe je dan?

Je opent blond to go en maakt zelf de salades, broodjes en sapjes die je altijd gemist hebt. Een gezonde lunch! Met knapperig brood, frisse en verse groenten, combinaties waarvan je denkt ‘hey lekker!’ en héél véél liefde.

Werken bij blond.to.go?

Bekijk onze vacatures!

Marianne Klemke, onze foodie!

‘27 jaar werkte ik op kantoor en elke dag was er weer de vraag: ‘Wat eet ik vandaag met de lunch?’ Een boterhammetje is lekker, maar je hebt ook wel eens trek in iets anders. Maar dan…? Er is genoeg te krijgen, maar het was niet vaak dat ik dacht: ‘Heerlijk!’

Je kent het wel, broodjes met een blad sla, een schijf tomaat en komkommer en klodders mayonaise. ‘Gezond’ heet dat. Of een maaltijdsalade uit de supermarkt met een zakje dressing. Als foodie en grote genieter word je daar niet heel erg blij van.

Al heel lang droomde ik van een eigen eettentje. Dan zou ik broodjes en salades maken, zoals ik ze zélf graag eet: een heerlijke eigen recept, met superverse ingrediënten, gezond én mooi om te zien. Want je eet immers ook met je ogen. Het maakt het zó veel lekkerder als er aandacht is besteed aan de opmaak. Het kwam er echter niet van, elke keer was er wel weer een andere reden.

Totdat ik mijn idee eens met mijn lieve vriendin Dionne besprak….’

Dionne Wiertz, ondernemer in hart en nieren

‘Marianne bereidt de heerlijkste dingen. Daarnaast heeft ze, als interieurstylist, een bijzonder oog voor detail. En dat zie je dus óók terug in haar gerechten. Ik…? Ik GENIET vooral van lekker eten!

Toen Marianne het weer eens had over haar droom, dacht ik: Laten we er samen voor gaan! Ik met mijn ondernemerservaring en Marianne met haar creatieve talent! Dat was de start van blond to go. Samen maken we onze droom waar.

We willen iedereen laten genieten van een heerlijk ontbijt, van een gezonde lunch of een lekkere kop koffie. Om mee te nemen of om even lekker bij ons te zitten. Gezond en vers staat bij ons voorop, maar… we blijven lekkerbekken. En dat betekent: een superfrisse salade maar wél…. een wijntje erbij!’

Zien we je snel een keer? Volg ons op Facebook en Instagram!

Liefs,

Marianne en Dionne

neem contact op!