0

Broodjeszaak Kerkrade

By 14 april 2020juni 24th, 2020Blog

De gezondste broodjeszaak van Kerkrade!
Blond to go, de naam van de gezondste broodjeszaak die in Kerkrade hoge ogen gooit. Want het is niet zomaar een broodjeszaak. De ondernemers achter deze zaak in Parkstad zijn twee blonde dames: Marianne Klemke en Dionne Wiertz. Het idee van een eigen onderneming ontstond toen de dames ontdekten dat er eigenlijk geen mogelijkheid was om lekker en gezond te lunchen op het werk. Het was vaak de vette hap of het standaard broodje met kaas. Dat kan anders, dachten de dames, Parkstad is toe aan een gezonde broodjeszaak. 

Maar dan wel een bijzondere: met gezonde gerechtjes, smakelijk bereid en allemaal vers en gezond. Zo gezegd zo gedaan. De broodjeszaak in Kerkrade was een feit. Je kunt alle gerechtjes eenvoudig bestellen. Via een handige website kies je de gerechten waarvan je graag op je werk of thuis wil genieten. Betalen gaat eenvoudig. En in een mum van tijd brengen wij de lekkernijen bij je thuis of op kantoor. Super vers en gezond. Reken maar dat het smullen wordt! 

Op locatie
Ook voor bijzondere projecten draaien de dames van blond to go in Kerkrade de hand niet om. Geef je een feestje of evenement en zoek je naar een complete catering dan kun je terecht bij ons. Blond to go maakt meer dan een gezond broodje. De dames verzorgen maatwerk en maken van jouw event een onvergetelijke happening. Mocht je personeel op locatie nodig hebben dan verzorgen wij dit. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Of het nu gaat om een partij met 5 mensen of met 500 mensen, alles even vers en gezond, overheerlijk en tot in de puntjes verzorgd. Wij komen het bezorgen, faciliteren het en nemen de afwas weer mee. Van A tot Z ontzorgen wij u bij de catering op locatie!

Afhalen in de zaak kan natuurlijk ook! Terwijl je wacht kun je zien hoe je gerechten vers bereid worden met ingrediënten van topkwaliteit. Dat gebeurt in een oogwenk, geen lange wachttijden je kunt bij deze broodjeszaak in Kerkrade voor de deur stoppen, de motor laten draaien, naar binnen wippen en je komt direct weer naar buiten met je overheerlijke gezonde lunch. En wat dacht je van een overheerlijke verse koffie to go er bij? Of een smoothie vers gemaakt in verschillende smaakjes. Een energieboost om je dag goed door te komen!

Blond to go; my cup of tea
De gezondste broodjeszaak van Parkstad heeft nog veel meer in petto. Marianne en Dionne hebben er een hippe, trendy dagzaak van gemaakt. Knus en gezellig. Je kunt in de zaak heerlijk ontbijten en er een krantje bij lezen. Vers sapje erbij? Geen probleem! Zien en gezien worden. Terwijl er eigentijdse muziek klinkt, vrienden ontmoeten en samen genieten. Dat kan allemaal in deze hippe broodjeszaak. Een uurtje pauze tijdens je lunchtijd? Bij blond to Go kun je lekker uitrusten en heerlijke gerechtjes eten, gezond en smakelijk. 

Wanneer het zonnetje zich van zijn beste kant laat zien is het terras geopend. Je zit er heerlijk beschut in het zonnetje waar je mag genieten van al het lekkers dat er op de menukaart te vinden is. Dat zijn trouwens niet alleen maar broodjes….. bij blond to go moet je ook zijn voor een frisse salade, een dagvers soepje of een overheerlijke wrap. Verse sapjes in verschillende smaken. En natuurlijk als de gelegenheid zich voordoet een lekker glaasje wijn of bier er bij! 

Online broodjes bestellen
Zo is dus alles mogelijk bij deze broodjeszaak. Met onze eigen online bestelservice bezorgen wij graag bij jou thuis of op kantoor. Een ontbijtje op bed? Wij regelen het! Of een lunch tijdens je vergadering op het werk? Daar komt onze gele bestelbus al aan! Wil je afhalen dan bereiden we de lekkerste gerechtjes voor jou in een oogwenk. Je loopt gewoon onze broodjeszaak binnen, bestelt wat je wil hebben en wij maken het supervers en snel voor je klaar. En als je gewoon lekker bij ons in de zaak wil zitten dan zorgen wij voor gezelligheid en een onvergetelijk momentje. Regelmatig organiseren wij thema avondjes met lekkere unieke gerechtjes. Onze hamburgers in onze broodjeszaak zijn fenomenaal. En als je wil bezorgen we ook smakelijke avond gerechten aan huis. Snel, lekker en gemakkelijk. Dat kan allemaal bij de gezondste broodjeszaak in Kerkrade: Blond to go. Volg ons ook op Facebook en Instagram!

We zoeken energiebommetjes die met veel zin de lekkerste broodjes en salades ever willen bereiden om de gasten een goede start of stevige oppepper van de dag te bezorgen.

bekijk vacature