0

Blond to go op locatie

By 27 april 2020juni 3rd, 2020Blog


Blond to go is in Kerkrade bekend om haar gezonde en creatieve foodstreet. Geboren vanuit passie voor gezond, lekker en kleurrijk eten zijn we eind 2018 op de Poststraat 18a in het centrum van Kerkrade begonnen. Een dynamisch concept, een concept zoals je dit alleen maar in grote steden ziet. Onze drive was en is om onze passie voor eten naar jullie over te dragen. We willen jullie het liefst iedere dag opnieuw verrassen.
Naast het feit dat blond to go op locatie een gezellige stek heeft in het centrum van Kerkrade waar jong en oud elkaar ontmoeten en genieten van onze heerlijke creaties is ons concept ook gebaseerd op het afhalen en laten bezorgen

Bestel makkelijk en snel bij
blond to go

Zin in een snelle, lekker en gezonde lunch maar geen tijd om deze zelf klaar te maken? Online bestellen bij de gezondste broodjeszaak in Kerkrade, blond to go, gaat makkelijk, snel en zal op een verantwoorde manier worden gemaakt. Bekijk onze uitgebreide en overzichtelijke menukaart op onze website en kies waar je vandaag zin in hebt. Voor je gezin, voor je collega’s, voor je zakenrelaties? Blond to go biedt een ruim assortiment aan gezonde broodjes, heerlijke wraps, salade en zoveel meer. Een gezonde smoothie voor bij je maaltijd en wat lekkers voor achteraf zijn wij uiteraard ook niet vergeten. Je bestelling geef je eenvoudig door via de website of telefoon en wij zorgen ervoor dat je op het afgesproken tijdstip je bestelling kan komen afhalen of op de door jouw opgegeven locatie kan ontvangen.

Blond to go op locatie Kerkrade

Ontdek ons nieuw concept:
de avondgerechtjes

Wij zouden geen Kerkradenaren zijn als we niet zouden kunnen genieten van een heerlijk diner in ons favoriete restaurantje. Helaas gooide het coronavirus tot 1 juni 2020 roet in het eten en moesten wij een geruime tijd ons gezellige uitje missen omwille van de opgelegde sluiting van de horecazaken.

Blond to go vond de perfecte oplossing die we jullie toch wel met een zekere trots voorstellen: de avondgerechtjes! Voor slechts €6,95 per avondgerecht kan je elke dag genieten van een overheerlijk maaltijd. Wekelijks plaatsen wij een nieuw menu online en kan je alvast beginnen met bestellen. De selectie van gerechtjes zorgt ervoor dat werkelijk iedereen enthousiast is over het aanbod en wij moeten vragen om zeker en vast op voorhand te bestellen. Wij werken steeds met dagverse producten waardoor het aantal te bestellen maaltijden strekt tot einde voorraad en wij willen graag vermijden dat we je moeten teleurstellen. Bestel via de website of bel ons dus tijdig het aantal gerechtjes door dat je wil bestellen voor 14:00 en op het afgesproken tijdstip kan je jouw bestelling komen afhalen of leveren wij die netjes bij jou op locatie

Blond to go op locatie

Weer open vanaf 1 juni – Corona maatregelen 

Onze levens worden vandaag de dag op alle vlakken flink beheerst door het coronavirus. Omwille hiervan heeft blond to go ook één en ander moeten aanpassen om jullie van dienst te kunnen blijven zijn. Zo is het tot 1 juni niet mogelijk te genieten van je lekkere lunch in onze broodjeszaak in Kerkrade. Gelukkig mogen wij jullie vanaf 1 juni 2020 wel weer ontvangen in onze zaak waar wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM opvolgen. Uiteraard bezorgen wij de kraakverse broodjes voor een lunch op locatie nog steeds en doen wij dit altijd met veel plezier. 

Broodjes bezorgen, avondgerechtjes afleveren, zorgen voor een snelle en vlotte service, heerlijk genieten bij ons in de lunchroom, wij blijven het beste van onszelf geven, ook tijdens deze crisis.

schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op sociale media voor de laatste ontwikkelingen, en uiteraard ook voor onze heerlijke wekelijks vernieuwde menukaart aan avondgerechtjes. Bedankt voor het vertrouwen in blond to go en tot snel in de gezondste broodjeszaak van Kerkrade en omstreken!

We zoeken energiebommetjes die met veel zin de lekkerste broodjes en salades ever willen bereiden om de gasten een goede start of stevige oppepper van de dag te bezorgen.

bekijk vacature

Actie van de week

Een heerlijk broodje voor € 5,50 of een sapje voor maar € 3,50!

Bekijk onze acties! ophalen in de Poststraat bezorgen

blond.to.go zoet